3D Printade figurer & 3D utskrifter av tabletop miniatures

Tillsammans med vår e-handel 3DLABS.SE har vi börjat se en enorm efterfrågan på 3D printade figurer. Detta har vi löst genom att bygga en e-handel där våra kunder – privatpersoner som företag kan ladda upp sina egna modeller. Där får de priserna direkt på skärmen och kan sedan checka ut i kassan med kortbetalning eller faktura på 30 dagar. Vårt mål inom 3D printing sverige är att bli marknadsledande – och vi är på god väg då inget annat företag erbjuder dig denna typ av tjänst.

Eftersom efterfrågan är så pass hög på miniatyrer och tabletop figurer så har vi även byggt en helt ny printerfarm utöver vår 3D verkstad för industriella end-use produkter. Alla våra maskiner är anpassade och inställda för att med extremt hög kvalitet kunna tillverka perfekta figurer oavsett storlek. Från 1cm till 30cm. Tillsammans med vår nya maskinpark som är enbart ämnat åt 3DLABS.SE har vi en kapacitet på uppemot 100 (!!!) enskilda orders per dygn. Vid normal storlek av miniatyren på 5-10cm.

3D Printade reservdelar & funktionella detaljer

Utöver de fantastiskt roliga jobben med att tillverka 3D printade figurer så tillverkar vi massa annat. Bland annat mycket reservdelar och andra detaljer till företag och privatpersoner. Våra SLA skrivare är perfekta att tillverka små reservdelar av plast där detaljerna är avgörande. Eftersom våra printers tillverkar i 50 micron kan vi göra detaljer så små som 0.01mm på sin höjd.

Genom att tillverka reservdelar hos oss kan du få detaljer som inte finns tillgängligt att köpa någonstans. Allt du behöver är en modell som du laddar upp hos oss.

3D Skanning – inklusive 3D modell till fast pris

Har du ingen modell att ladda upp så kan vi hjälpa dig med att 3d skanna och sedan tillverka din detalj till ett fast pris. När du får modellen av oss har du sedan möjlighet att tillverka hur många du vill, antingen hos oss – eller hos någon annan. Du äger filen på din detalj när vi är färdiga med den.

Bilden nedan är tagen av ogareg_miniatures som tillverkar sina modeller hos oss på 3DLABS.SE.

3d printing sverige

Gillar du den här nyheten? Dela:

Dela på Facebook
Dela på Linkdin