3D Printade Skyddsvisir Till Sjukvården i Sverige

Nu är det ungefär ett år sedan vid lämnade över ett hundratal 3D printade skyddsvisir till Västerås & region Västmanlands logistikavdelning! Under en helg när vår produktion av 3D utskrifter var som lugnast precis i början av pandemin avsatte vi ett flertal av våra 3D printers. Där vi 3D printade dessa skyddsvisir med hjälp av 3D utskrifter av Nylon, PLA & ABS. Vi är verkligen stolta att kunna använda våra 3D printing tjänster till ett sådant ändamål. Som hjälper den svenska vården i en hård tid.

3D modellen för skyddsvisiret fick vi i samarbete med 3DVerkstan som hade sin distribution av skyddsvisir i Stockholm och vi i Västerås och region Västmanland. Tack var det deras modell kunde vi dessutom snabbt komma igång med 3D printingen.

Vi är glada att sjukvården har ett bättre logistikflöde och därmed inte behöver ha samma hjälp av företag och privatpersoner. Rapid-3DLab AB är glada över att vi fick hjälpa till. Behöver ditt företag 3D utskrifter så har vi kapaciteten! Du kan se alla våra tjänster HÄR.

3d printade visir sjukvårdsmaterial

Gillar du den här nyheten? Dela:

Dela på Facebook
Dela på Linkdin