3D Scan To CAD – 3D Scanna Objekt Hos Oss!

3D Scan To Cad – 3D Scanna Objekt Hos Oss. Hos oss kan du 3D Scanna alla typer av objekt med en noggrannhet på 0,005mm!

Rapid-3DLab har nyligen investerat i en ny 3D Scanner och tillhörande programvara. Där vi kan 3D Scanna objekt och göra det till en CAD fil. Där vår kund får färdiga CAD och eller STEP filer för vidare tillverkning av det 3D Scannade objektet. Tack var det 3D Scanningen ger vi alla våra kunder möjligheten att nyttja reverse engineering processen super enkelt och snabbt!

Exempel på projekt där vi utfört reverse engineering och 3D Scan To CAD är ett trasigt kugghjul. Som en kund inte kunde få tag på någonstans. Vi fick sätta ihop, och 3D scanna det fysiska kugghjulet för att sedan putsa upp det i vår avancerade programvara. Därefter hade vi ett färdigt kugghjul i CAD format. När vi fått ut en bra CAD fil kunde vi konvertera det till en STEP/STL fil. Och då kunde vi snabbt och enkelt skicka kugghjulet till våra 3D skrivare för tillverkning. Så enkelt funkar 3D Scan To Cad & att 3D Scanna Objekt.

Anlita oss för 3D Scan to CAD

Anlita oss för 3D Scan To CAD. Vi hjälper dig och ditt företag att 3D Scanna objekt som ni sedan får CAD ritningar på. Ni kanske rentutav vill ha objektet tillverkat direkt från 3D Scanningen och då löser vi det! Rapid-3DLab tillverkar i en mängd högpresterande termoplaster. Dessa typer av plast lämpar sig utmärkt för direkt användning i produktion och maskiner. Exempel på plaster kan vara Kevlar, Nylon, Kolfiber, PEEK. Vi är inte begränsade där, vi kan tillverka blandningar av flera material för att skapa plaster starkare än stål! Få kompletta CAD ritningar som kan omvandlas till flera format för tillverkning.

Du kontaktar oss lättast på info@rapid-3dlab.se eller besök vår kontakt sida HÄR för att få din offert.

3d scan to cad

Gillar du den här nyheten? Dela:

Dela på Facebook
Dela på Linkdin