3D Scanna reservdelar

3D Scanna reservdelar och produktutveckling är en tjänst vi kan erbjuda bland annat tack var det våra avancerade 3D scanners. Våra 3D Scanners scannar av objekt med en noggrannhet på 0,005mm. Vilket gör att vi kan 3D scanna de allra minsta detaljerna.

3D Scanna reservdelar & Produktutveckling

När du behöver ha extra reservdelar eller andra objekt som är omöjliga att få tag i så är 3D scanning det bästa alternativet. Utöver att vi kan 3D scanna och tillverka så får vi en utmärkt grund för produktutveckling i samband med 3D scanningen.

Det innebär att du som kund inte bara får fysiska delar kopierade och tillverkade utan du kan även få CAD ritningar. STEP filer och 3D visualiseringar är också något vi kan få ut tack var det 3D Scanningen av ditt objekt. 3D visualiseringar är perfekt för produktfoton eller produktreklam. Möjligheterna kring 3D Scanningen är enorm för företag som behöver produktutvecklare. Vi hjälper ditt företag med 3D Scanning och produktutveckling ända till färdig prototyp. Kontakta oss på info@rapid-3dlab.se för att få hjälp med 3D Scanning och produktutveckling.

Volvo Hävarm 6808653

Ett riktigt bra exempel på 3D scanning av reservdelar till en bil är en Hävarm för återcirkulation av luft till en Volvo 850 1992 till V/S70 2000. Volvos artikelnummer: 6808653. Vi fick original reservdelen av kunden och kunde därmed 3D scanna en exakt kopia. När 3D Scanningen var färdigställd 3D printade vi ut reservdelarna.

Den vita reservdelen på bilen är original.

Rapid-3DLab arbetar med 3D utskrifter i en stor maskinpark. Vi arbetar även med 3D Scanning, produktutveckling åt kunder. CAD ritningar, STEP filer & 3D Visualiseringar. CNC Fräsning erbjuder vi även för vissa typer av projekt. Läs mer om alla våra tjänster HÄR.

6808653-Volvo-Intermediate-Lever

Gillar du den här nyheten? Dela:

Dela på Facebook
Dela på Linkdin