3D Scanning Stockholm – 3D printing av reservdelar Electrolux CF 6008

Vi utför 3D-scan uppdrag åt företag runt om hela Sverige

Behöver ditt företag ha 3D-scannade reservdelar eller produkter? Kontakta oss för offert! info@rapid-3dlab.se

Vi har under veckorna 3D scannat reservdelar till ett flertal Electrolux vitvaror. Vår kund arbetar till vardags med att renovera, återställa och sälja begagnade vitvaror. Utbudet av reservdelar varierar till dessa vitvaror. Där mängder av reservdelar inte längre säljs från original tillverkaren. Vi har därför fått i uppdrag som 3D scanning företag att återskapa en mängd reservdelar till bland annat Electrolux vitvaror.

Det här exemplet är ett fäste på handtaget till ugnsluckan på en Electrolux CF 6008. Just till den här modellen tillverkas inte reservdelar längre. Vi 3D scannade fästet i vår verkstad som vi fick skickat till oss av kunden. För att sedan göra en rad 3D utskrifter på den färdigställda 3D scannade modellen. Resultatet blev en fysiskt identisk kopia av reservdelen som kunden kunde använda för att restaurera spisen från Electrolux till dess originalskick.

3D scanning Stockholm – Västerås – Sverige

Rapid-3DLab har utfört en mängd 3D scanning åt företag i Stockholm. Vi är baserade i Västerås men tar enkelt emot alla typer av reservdelar via post som vi sedan 3D scannar åt företag i bland annat Stockholm. Resultatet av 3D scanningen blir en exakt kopia av det fysiska objektet som scannas. Vi sköter allt från 3D scan, CAD och modifiering av 3D scanfilerna för att sedan 3D printa de fysiska reservdelarna i vår printerfarm. Rapid-3DLab är experter på CAD med över 25 års erfarenhet och resultatet blir därför exakt enligt dina förväntningar. Vi kan enkelt modifiera objektet enligt dina specifikationer efter vi scannat in det och konverterat till en CAD-fil. Vi levererar sedan den färdiga modellen till dig i olika filformat.

3D Printing Sverige – Din 3D printing verkstad online!

Har du en färdig 3D modell och vill ha 3D utskrifter i liten skala, då kan du besöka vår sida för småskalig produktion av 3D printing. På 3DLABS.SE laddar du upp din färdiga 3D modell och får priset direkt på skärmen utan att behöva vänta på offert. Vår verkstad är baserad i Sverige och ligger i Västerås. Härifrån skickar vi ut hundratals 3D printade delar och produkter varje vecka till hög industriell kvalitet och konkurrenskraftiga priser! Vi kontrollerar varje modell individuellt innan vi startar produktionen. Vi reparerar även modeller vid behov med vår avancerade programvara.

3DLABS.SE passar utmärkt till dig som söker efter företag för 3D printing Sverige. Här kan du 3D printa exempelvis dina tabletop miniatyrer, verktyg, reservdelar och mycket mer som du själv har färdiga 3D modeller på. Du kanske själv har gjort eller köpt 3D modeller och vill ha dom 3D printade, då är 3DLABS.SE den perfekta sidan för dig. Vi tillverkar 3D utskrifter åt både företag och privatpersoner.

Rapid-3DLab tillverkar även funktionella end-use detaljer i högpresterande termoplaster som PEEK, Kevlar, Kolfiber & ESD godkända material. Om ditt företag behöver riktigt starka 3D printade detaljer så kontaktar du oss snabbast på info@rapid-3dlab.se, dessa typer av material utför vi endast på offert.

3D Scanning Stockholm - Electrolux CF 6008

Gillar du den här nyheten? Dela:

Dela på Facebook
Dela på Linkdin