3DLABS.SE – 3D Utskrifter direkt online

www.3dlabs.se har slagit upp portarna för 3D utskrifter. 3DLabs.se är en 3D printing service som i första hand är riktad mot privatkunder, men även företagskunder som behöver snabba prototyper. Vi på Rapid-3DLab AB har fått väldigt mycket förfrågningar på även väldigt små projekt. Vilket vi inte riktigt kunnat tillgodose pga. att vi gör alla offerter manuellt, det kostar helt enkelt mer än det smakar när det kommer till små projekt.

MEN – nu har vi automatiserat och byggt en e-handel som automatiskt räknar ut priserna åt våra allra minsta projekt så inga projekt ska bli bortvalda!

3dlabs.se ska vara en tjänst riktad i första hand mot privatpersoner som söker efter att beställa 3D utskrifter direkt online. Men även företag kan beställa direkt från sidan när det rör sig om små projekt med endast enstaka utskrifter och där end-use produktion inte är ett krav. Vi rekommenderar dock fortfarande företag att höra av sig och få offert via mail för att få bästa service & pris. Men har ni inte tid att vänta på mail så finns den här tjänsten för er. Dock begränsat med material. Våra avancerade termoplaster för industriell användning finns ej med att välja tyvärr.

Med våra termoplaster kan vi tillverka 3D utskrifter för prototyper och funktionella end-useprodukter i låg volym. Åt företag inom branscher som exempel. Bil, flyg, försvar, start-ups, industriell automation, elektronik, maskiner, olja & gas, tillverkning, robotik samt medicinska produkter. Material lämpat för dessa typer av användning finns tyvärr inte tillgängligt på 3DLabs.se än.

Vårt mål med www.3dlabs.se är att bli Sveriges mest tillgängliga 3D printing service online!

3D utskrifter

Gillar du den här nyheten? Dela:

Dela på Facebook
Dela på Linkdin