Beställa 3D utskrifter för industriellt end-use

Beställa 3D utskrifter för industriellt end-use kan ditt företag göra hos oss på Rapid-3DLab AB. Vi fokuserar på just high-end funktionella end-use tillverkningar av 3D utskrifter och är experter när det kommer till högpresterande termoplaster. Dessa material har extremt höga toleranser, tål upp till 280 grader kontinuerlig värme och är starkt som stål. Missta inte dessa material och tillverkningsmetoder för din vanliga skrivbords printer – Det går inte att jämföra.

Vill du ha 3D utskrifter tillverkade för end-use produktion så som reservdelar till maskiner, rymd, flyg och offshore med mycket mer. Då kan vi tillverka dessa delar med våra högpresterande termoplaster.

3D utskrifter med den här typen av material kan du hitta på exempelvis rymdstationen ISS, i superbilar tillverkade av koenigsegg eller på Volvo pentas konstruktioner.

Skicka in din STEP-fil till info@rapid-3dlab.se så återkommer vi med en offert inom 1-3 arbetsdagar. Vi har väldigt hög belastning i produktionen nu inför sommaren och därför är vår offert tid avsevärt längre än i vanliga fall.

Beställa 3D utskrifter tillverkade av industrimaskiner

Våran maskinpark består endast av industrimaskiner som är anpassade för att tillverka mycket 3D utskrifter. Dessa 3D utskrifter blir av högsta kvalitet med precision och toleranser ända ner till 50 mikron (0,001mm). Med material så som PEEK och Kolfiber kan vi skapa extremt starka och värmetåliga blandningar av material.

Trots att vi har så högpresterande 3D skrivare så ligger våra priser ändå endast på 100-300kr/h beroende på volym. Samt beroende på vilken typ av produkt vi tillverkar. Detta gör att vi är väldigt konkurrenskraftiga för att tillverka lägre kvantiteter och du som kund får extremt snabba resultat. Detta kan resultera i att ett objekt kostar 2000kr som annars skulle kostat 6000kr för att tillverka på andra traditionella sätt.

Elektronik tillverkning & 3D utskrifter

Att beställa 3D utskrifter för industriellt end-use blir allt populärare i Sverige. Då företag börjar inse kraften av att få sina delar tillverkade snabbt och effektivt. Inte minst prototyper och detaljer inom elektroniktillverkning. Där tillverkar vi på Rapid-3DLab massor med ESD godkända komponenter varje månad åt företag runt om i Sverige. Vi tillverkar mycket fixturer åt elektronikkomponenter enligt bilden nedan. Men även burn-in detaljer är en väldigt stor del av vår verksamhet. Hela vår verksamhet är ett skyddat EPA område. Dvs allt som krävs för att arbeta i en ESD godkänd miljö.

Söker ditt företag 3D utskrifter tillverkade i högpresterande termoplaster som är perfekt för end-use. Eller söker du ett företag som kan tillverka ESD säkra komponeter. Maila din förfrågan eller STEP-fil till oss info@rapid-3dlab.se så återkommer vi med en offert till dig.

Klicka HÄR för att komma till sidan med alla våra tjänster om du är intresserad av att veta mer om Rapid-3DLab.

beställa 3d utskrifter företag

Gillar du den här nyheten? Dela:

Dela på Facebook
Dela på Linkdin