3D Visualisering & Bygglovsritningar

Skicka din förfrågan till info@rapid-3dlab.se för offert på 3D visualisering, bygglovsritningar & 3D Planritning

"3D visualisering av bostadsprojekt är det ultimata marknadsföringsverktyget"

3D Visualisering

Att använda 3D visualisering av bostadsprojekt innan byggnation eller andra fastighetsbyggnationer är det ultimata marknadsföringsverktyget. Locka till dig köpare och spekulanter innan projektet ens tagit första spadtaget.

Med en 3D Visualisering av ditt byggprojekt kan du få en verklighetstrogen bild på hur det färdigställda projektet kommer att se ut. Denna tjänst lämpar sig väl till företag och kommuner som exempel arbetar med större fastigheter, villor, parker & tomtplanering med mera. Där en tydlig visualisering av det kommande projektet är ett betydande beslutsunderlag.

Bygglovsritningar

Rapid-3DLab kan hjälpa dig med bygglovsritningar till fasta priser. Vi förvandlar din handritade bygglovshandling till en professionellt utformad ritning. Denna bygglovsritning använder du som underlag när du lämnar in din ansökan för bygglov till exempelvis kommunen. *

"Bygglovsritningar profesionellt ritade i CAD"

"3D Planritningar kan vara bra att ha som ett komplement till 3D visualiseringen"

3D Planritningar

En ritning i 3D som visualiserar hur planlösningen kommer att se ut i verkligheten ger ett stadigare beslutsunderlag. 3D Planritningar används vid exempelvis designprojekt och invändiga om- och nybyggnationer.

Vi kan även kombinera planritning och exteriör 3D visualisering för att få en helhetsbild över din fastighet. Ett perfekt sätt att marknadsföra kommande bostäder som inte har börjat byggas än.