Kunder

Kontakta oss

info@rapid-3dlab.se

Våra kund relationer är viktiga, vi strävar efter långsiktiga samarbeten

“Hög kvalitet och nöjda kunder är prioritet ett, vi strävar alltid efter långsiktiga samarbeten – då vet vi att vi lyckats eftersom återkommande kunder är kunder som är nöjda med våra tjänster. Kan vi hjälpa våra kunder sänka kostnader i produktion och öka produktivitet med snabbare resultat så har vi nått vårt mål”

– Jens Stonelöf, Verksamhetsutveckling & marknadsföring 

Några ord från kunder

"De produkter vi beställt har alltid haft hög kvalité, fina ytor och bra toleranser. Snabba leveranser och trevlig bemötande"

Christian
Columbia Elektronik AB

"Väldigt innovativt tänkande och snabb respons från Rapid-3DLab. Kan varmt rekommenderas, då produktutbudet är i princip oändligt med väldigt hög materialkvalitet för många olika användningsområden. Tack för bra sammarbete så långt"

Amir
Project manager
Enics Sweden AB

"Rapid-3DLab överträffade våra förväntningar på alla punkter. Lätta att diskutera med och lösningsfokuserade. Skickliga på CAD och materialet våra detaljer producerades av hade en imponerande hållfasthet."

Johan
Swerob

Oändliga möjligheter - Oändligt produktutbud

Möjligheterna är nästintill oändliga med 3D utskrifters millimeterprecision som ersätter den gamla generationens CNC tillverkning med kortare ledtider och lägre priser på material samt maskintid. Alla våra utskrifter är tillräckligt starka för att användas direkt i produktion – Funktionella end-use produkter av högsta kvalitet.

Prototyper, serietillverkning, CAD ritningar – Vi hjälper er!