Rapid-3DLab Har stängt sin verksamhet tillsvidare. Tidigare avtalskunder hänvisas till mail.

Om oss

3D Scanning, 3D Printing, CAD, Reverse engineering, Prototyptillverkning – Det är några tjänster vi erbjuder. Men på den här sidan hittar du mer information om oss som företag.

355 + Samarbeten

Oavsett om du eller ditt företag behöver 3D utskrifter snabbt tillverkade, tekniska CAD-ritningar eller 3D scanning till tillverkning så kan vi hjälpa till.

27 års erfarenhet

Utvecklar ni en ny produkt där ni behöver en prototyp med noggrann precision och fina ytor? Då hjälper vi er, allt ifrån utveckling till utskrift av prototypen.

1581 + Färdigställda projekt

Vi uppnår ett mer noggrant resultat med millimeterprecision till de allra minsta detaljerna på våra 3D-utskrifter.

Vår story & Om oss

Vi har lång erfarenhet inom 3D utskrifter, CAD-ritningar och ritningslära. Rapid-3DLab har erfarenheter redan från 2005 inom den revolutionerande 3D utskrift tekniken vi har idag, och besitter den förmåga och kunskap som krävs för att skapa och genomföra de projekt vi på Rapid-3DLab tar oss an. Grundaren är kreativ ägare av bolaget som grundades 2016 och driver personligen alla projekt på företaget.

Rapid-3DLab är verksam inom friformstillverkning nischat mot elektronik och kretskorttillverkning branschen. Vår fokus är funktionella end-use produkter och detaljer med 3D utskrifter starkt som stål och tål temperatur på över 280 grader.

 Några exempel på end-use produkter som används i produktion av våra nuvarande kunder är fixturer, jiggar, verktyg, paletter till selektivlödmaskiner, detaljer till burn-in skåp med mera. 3D-utskrifter jämfört med traditionell CNC-tillverkning ger både kortare ledtid och betydligt billigare prototyper/produkter i mindre kvatiteter. Men även möjligheten till att skapa komplexa detaljer ända ner till 10μm (microns, 0,01mm) upplösning som annars anses omöjligt i traditionell CNC-fräsning.

Utöver tillverkning av 3D utskrifter så tillhandahåller vi en mängd viktiga tjänster. CAD och allt som hör till är en av våra spetskompetenser tillsammans med 3D Scanning.

Bli kund idag. info[a]rapid-3dlab.se