CAD Tjänster & CAD Ritning

Skicka din förfrågan till info@rapid-3dlab.se för offert på CAD ritning och CAD Tjänster

CAD-ritningar & Reverse Engineering

...Vi ritar ditt projekt i CAD

Vi kan med hjälp av CAD rita ditt projekt för att sedan tillverka det åt dig i vår produktion med 3D utskrifter om du önskar. Inga projekt är för stora eller små. Vi hög kompetens och lång erfarenhet inom CAD & ritningslära.

Vi ritar självklart dina ritningar under sekretess och kan vid behov använda oss av sekretessavtal för denna och alla våra övriga tjänster. Vill du skriva ett sekretess avtal för dina CAD ritningar eller 3D utskrift kan du skicka ditt sekretessavtal till oss eller be oss ta fram ett. Våra avtal är utformade av svenska jurister.

Reverse engineering till CAD Ritningar

Med hjälp av CAD-teknik och våra avancerade 3D scanners kan vi tillämpa reverse engineering på delar eller objekt du saknar en ritning på men behöver ha en ritning till för att kanske kopiera objektet i additiv tillverkning. Dvs vi 3D printar ditt projekt.

När vi scannat in och noggrant mätt upp en exakt kopia av ditt projekt lämnar vi över en komplett CAD ritning och har därmed utfört reversed engineering på ett objekt som tidigare saknade en ritning. Vi kan samtidigt tillverka projektet åt dig genom 3D utskrifter.

Kretskortstillverkning & Testning

I många av våra CAD projekt ritar vi testutrustning åt företag som testar kretskort och andra elektroniska komponenter. Vi CAD:ar också mycket jiggar, fixturer och burn-in skåp åt kretskortstillverkare. 

3D Visualisering av dina ritningar

Att använda 3D visualisering av bostadsprojekt innan byggnation eller andra fastighetsbyggnationer är det ultimata marknadsföringsverktyget. Locka till dig köpare och spekulanter innan projektet ens tagit första spadtaget. Med en 3D Visualisering av ditt byggprojekt kan du få en verklighetstrogen bild på hur det färdigställda projektet kommer att se ut.

CAD Ritning, Tekniska ritningar & Bygglovsritningar

Alla typer av CAD tjänster är välkomna hos oss. Vi är specialiserade på CAD för 3D utskrifter och tillverkning men besitter även stor kunskap och förmåga att utföra alla sorters ritningar.

Vi förvandlar din handritade bygglovshandling till en professionellt utformad ritning.

3D printa ditt projekt idag, kontakta oss

info@rapid-3dlab.se

tomas hemstrom profilbild rapid-3dlab ab

Tomas

Kreativ VD & Grundare

jens stonelof profilbild rapid-3dlab ab

Jens

Idéspruta och "doer"

Rapid-3DLab | CAD Ritningar | 3D Ritningar

CAD (Computer-aided design)

CAD eller datorstödd konstruktion, känt inom engelska som: Computer-aided design, Computer-assisted design eller Computer-aided drafting. Är utformning av konstruktioner med hjälp av datorkraft. I första hand syftar benämnelsen på digitalt baserad design och skapande av ritningar av teknisk mening inom ariktektur och konstruktionsverksamhet.

I början av computer aided draftings tid användes tekniken uteslutande för att försöka efterlikna handritade byggnadsritningar och konstruktioner. Utvecklingen av CAD har gjort det möjligt att snabbt producera 3D-visualiseringar men även användas vid konstruktion av additiv tillverkning eller också känt som 3D-tillverkning.

Se våra övriga tjänster HÄR.