Rapid-3DLab Har stängt sin verksamhet tillsvidare. Tidigare avtalskunder hänvisas till mail.

CAD-konstruktör

Skicka din förfrågan till info@rapid-3dlab.se för offert på CAD konstruktör och CAD Tjänster.

CAD-ritningar & Reverse Engineering

Anlita oss som konsult eller per uppdrag

Är du i behov av högkvalitativa CAD-tjänster för ditt design- eller ingenjörsprojekt? Vår CAD-tjänst erbjuder en rad fördelar som gör den till det perfekta valet för dina behov.

CAD-konstruktör

Först och främst ser vårt team av erfarna CAD experter till att varje projekt slutförs med största noggrannhet. Det betyder att du kan lita på att våra CAD-modeller är exakta och pålitliga, vilket ger dig förtroende för din design och hjälper dig att undvika kostsamma misstag.

Flexibla CAD tjänster

Dessutom är våra CAD-tjänster mycket flexibla, vilket gör att vi kan arbeta med ett brett spektrum av kunder och projekt. Oavsett om du behöver 2D-ritning, 3D-modellering eller något däremellan, har vårt team kompetensen och expertis för att leverera de resultat du behöver.

Konkurrenskraftiga CAD priser

Vi erbjuder också konkurrenskraftiga priser och snabba handläggningstider. Dessutom är vårt vänliga och hjälpsamma kundserviceteam alltid tillgängligt för att svara på alla frågor du kan ha och ge support under hela processen.

Välj vår CAD-tjänst för högkvalitativa, pålitliga och prisvärda lösningar för dina design- och ingenjörsbehov. Kontakta oss idag för att lära dig mer och komma igång!

Reverse engineering och 3D printng

Med vår gedigna verkstad och våra “top of the line” verktyg erbjuder vi även reverse engineering med 3D scanning samt tillverkning i en stor och modern 3D printing farm.

Anlita oss för ert CAD projekt, kontakta oss

tomas hemstrom profilbild rapid-3dlab ab

Tomas

Kreativ VD & Grundare

info@rapid-3dlab.se

Rapid-3DLab | CAD Ritningar | 3D Ritningar

Om CAD

Datorstödd design (CAD) är användningen av datorteknik för att hjälpa till med att skapa, modifiera, analysera eller optimera en design. CAD-programvara låter designers och ingenjörer skapa detaljerade 2D- och 3D-modeller av sina konstruktioner, som sedan kan användas för en mängd olika ändamål, som att skapa tekniska ritningar, simulera beteendet hos en design och generera instruktioner för tillverkningsprocesser. CAD har blivit ett viktigt verktyg i ett brett spektrum av industrier, inklusive arkitektur, ingenjörskonst, konstruktion och tillverkning.

CAD program

Den specifika CAD-mjukvara som en ingenjör använder kommer att bero på en mängd olika faktorer, såsom vilken typ av design de arbetar med, branschen de är i och deras personliga preferenser. Några av de mest populära CAD-programvaran bland ingenjörer inkluderar AutoCAD, SolidWorks och Creo. Dessa program erbjuder en rad verktyg och funktioner som är speciellt utformade för att möta ingenjörernas behov, såsom verktyg för att skapa 3D-modeller, simulera beteendet hos en design och generera tekniska ritningar.

Vad gör en CAD konstruktör?

En CAD-designer är en professionell som använder programvara för datorstödd design för att skapa detaljerade 2D- och 3D-modeller av design. De arbetar vanligtvis i en mängd olika branscher, inklusive arkitektur, teknik, konstruktion och tillverkning.

I allmänhet kan dock deras uppgifter inkludera att skapa initiala designkoncept, använda CAD-programvara för att skapa detaljerade modeller av dessa koncept, modifiera och förfina design baserat på feedback från kunder eller ingenjörer, och generera tekniska ritningar och annan dokumentation.

CAD-konstruktörer kan också ansvara för att testa och simulera design för att säkerställa att de uppfyller alla nödvändiga krav och specifikationer, och för att samarbeta med andra medlemmar i designteamet, såsom ingenjörer och arkitekter, för att säkerställa att den slutliga designen håller hög kvalitet och möter kundens behov.

Är du i behov av en CAD-konstruktör? Kontakta oss för att anlita oss som konsult eller per uppdrag till fast timpenning. info@rapid-3ldab.se.