Rapid-3DLab Har stängt sin verksamhet tillsvidare. Tidigare avtalskunder hänvisas till mail.

Tjänster

Vi gör allt själva in-house och vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom 3D printing, 3D Scanning, CAD-ritningar, produkt/prototyp tillverkning & 3D Visualiseringar.

Skicka in din STEP-fil till info@rapid-3dlab.se för att få ett pris på 3D utskrifter.

Vår breda kompetensbank

3d utskrifter

3D UTSKRIFTER & TILLVERKNING

3D utskrifter utan begränsningar – Vi skapar din vision och förverkligar dina 3D modeller.

cad konstruktor vasteras

CAD Ritningar

Vi kan med hjälp av CAD rita era projekt för att sedan 3D printa dem åt er. Inga projekt är för stora eller små. Vi kan allt inom Mechanical Designs.

3d scanner och 3d utskrifter billigt

3D Scanning

I väldigt många fall får vi en fysisk del av våra kunder som dom vill ha flera av, vi kan då 3D scanna objektet för att sedan 3D printa den.

Rapid-3dlab AB

rapid-3dlab ab profil

Kvalitet

Kvalitet på allt vårt arbete är prioritet ett. Oavsett om vi har 3D printat en detalj, CAD ritat ett stort projekt eller 3D scannat en reservdel så lämnar vi alltid över arbetet av högsta kvalitet.

Pris

Valuta för pengarna är ett vanligt uttryck vi fått höra. Hos oss får ni den expertis ni behöver och vi försäkrar er om att ni får valuta för pengarna när vi får tillverka era produkter.

Starka samarbeten

Med hög kvalitet och valuta för pengarna fokuserar vi på att generera långsiktiga och starka samarbeten. Återkommande företagssamarbeten är vårt bästa kvitto på att det vi gör är bra.

Samarbeten. info[a]rapid-3dlab.se